Kunsteksperimentarium en opsummering

I foråret 2018 begyndte Borgerforeningens bestyrelse at arbejde med en vision for Spørring. Vi så nødvendigheden af at lave en samlet plan for Spørrings udvikling, således at vi beholder Landsbyen, forbedrer mulighederne for udendørsaktiviteter og samlingssteder til gavn for sammenholdet i Spørring. I den forbindelse skrev vi en en ansøgning om at komme i betragtning til Kunsteksperimentarium 2018. Du kan læse ansøgningen her

Spørringvisionen version 1
Spørringvision version 1

I efteråret 2019 fik vi bevilget Kunsteksperimentarium 2018 med et tilskud på 300000 kr og vi indledte et samarbejde med kunstudvalget. Vi fremlagde vores ideer og visioner med de kommentarer, vi har fået af borgerne i Spørring.
I samarbejde med kunstudvalget landede vi på opbygning af den gamle håndboldbane og udarbejdelse af en Spørring-app.
Kunstudvalget fandt to kunstnere til os, som vi skal samarbejde videre med. Det blev Mads Peter Lauersen fra Institut-for-X til Håndboldbanen og Tanja Nellemann Poulsen til Spørring app.


Palle Holm var tovholder på Håndboldbanen, som nu har navnet Grøntoppen.
Mikael Thomsen er tovholder på Spørring app, det er også Mikael, der skal programmere selve app-en, hvilket viser sig at være en større opgave end forudset.

I september samlede vi materiale til Spørring app-en, som fik navnet Spø-app.
Og planen var at vi skulle begynde arbejdet på Grøntoppen, men vi havde ikke fået tilladelse til at bruge den gamle håndboldbane af kommunen. Der gik et halvt år med lejemål og byggetilladelse. Nu lejer vi Grøntoppen uden at betale leje, men vi skal selv vedligeholde arealet.

I april 2020 begyndte vi arbejdet på Grøntoppen, læs om det her

Total Page Visits: 5180 - Today Page Visits: 5