Kunsteksperimentarium 2018

Vi er blevet imødeset med en bevilling på 300.000,- kr af Århus kommune til Borgerforeningens ansøgning om et projekt til at skabe en synlig sammenhæng mellem de forskellige kvarterer og områder i Spørring.

Det handler om et såkaldt kunsteksperimentarium, hvilket betyder at projektet bliver beskrevet, udført og styret af borgere i Spørring i samarbejde med en kunstner. 

Vi er nu tilknyttet to kunstnere:
– Mads Peter, institut for X, som hjælper os med at indrette sportspladsen på en ny og spændende måde (Klik her og se det foreløbige udkast)  (Se hele planen her)
– Tanja Nellemann, som skal hjælpe os med at udvikle vores Spørring-app.
Vi skriver kontrakt med vores to kunstnere på mandag.

Vi er begyndt på Workshop om Spørring App-en. Torsdag D. 13. juni igen fredag D. 21 juni og atter onsdag D. 26. juni. Herefter forventer vi at have de fleste ideer, billeder og ikoner på plads, så Mikael kan lave selve app-en.

Det er planen at vi begynder med at åbne op for boldbanen, ved at lave indgange flere steder i bøgehækken omkring boldbanerne. Vi forventer at vi lavetr trappe med plateau fra den gamle håndboldbane ned mod fodboldbanen, en aktivitetsbane for børn (og voksne), et overdækket område og en grill plads samt en inspirerende plan for resten af boldbanen i denne omgang.

Du kan læse vores ansøgning her
Du kan læse svaret fra kulturforvaltningen her

Har du ideer eller kommentarer, kan du benytte formularen herunder.

Udfyld formularen med en kort besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Total Page Visits: 9005 - Today Page Visits: 4
,